Whop
1/1
Company Image

Manipul Academy

5
(5 reviews)

Fejleszd befolyásolás és a kommunikációs készségeidet és önbizalmadat a 'Befolyásolás Művészete' kurzussal – a siker útja vár

A Befolyásolás Művésze - Győzd meg a Világot, Győzd meg Magad!

Fedezd fel a kommunikáció és befolyásolás művészetét a "A Befolyásolás Művésze: Győzd meg a Világot, Győzd meg Magad!" című online kurzusunkon keresztül. Ez a kivételes kurzus, mindössze 25 dollárért kínálja a kommunikációs készségek és a személyes fejlődés útját.

Kulcs Jellemzők:

Személyre Szabott Tanulás: Saját tempódban haladhatsz a dinamikus, modulokra épülő szerkezetű kurzuson. Praktikus Készségfejlesztés: Tanulj az etikai befolyásolásról, személyiségprofilozásról, testbeszéd értelmezéséről, tárgyalási technikákról, és fejleszd az önbizalmadat és mentális erőnlétedet. Szakértői Tartalom: Minőségi, jól strukturált leckékkel biztosítjuk a személyes és szakmai fejlődésedet. Miért Válassz Minket?

Kihagyhatatlan Lehetőség: Mindössze 25 dollárért egy hatalmas előnyt jelentő kurzust kínálunk. Rugalmas Tanulási Környezet: Teljes hozzáférés bármikor, bárhonnan. Élvezetes és Interaktív: Légy részese egy lebilincselő és könnyen érthető tananyagnak. Személyes Fejlődés: Nem csak a kommunikációs készségeid fejlődnek, hanem az önbizalom és a mentális erőnlét terén is előrelépést tehetsz. Különleges Ajánlat: Minden kurzusvásárlóhoz ajándékba adunk egy exkluzív minikurzust, "A Manipulációtól a Szabadság Felé" címmel, amely további eszközöket és technikákat kínál a hatékony kommunikáció és az önálló gondolkodás terén.

Csatlakozz hozzánk ma mindössze 25 dollárért, és változtasd meg, hogyan kommunikálsz a világgal! Ez a kurzus nem csak egy befektetés önmagadba, hanem a siker kulcsa is lehet a személyes és szakmai életedben.

includes
Online course icon

Online course

Befolyásolás Művészete: Győzd Meg A Világot! Győzd Meg Magad!

Features
🤓
11+1 fejezet videóanyag
Mélyrehatóan elsajátíthatod a kommunikációs és befolyásolási technikákat.
🤯
Tárgyalj Mesterien!
Fejleszd tárgyalási készségeidet, válj a tárgyalások mesterevé. Tanulj stratégiát, kommunikációt!
Customer Q&A

Be the first to ask Manipul Academy a question. If answered, your question will show up here for future customers to see.

Customer reviews
5 out of 5
(5 reviews)
100%
0%
0%
0%
0%
User avatar
angolkonyveles
5 months ago
Amikor először hallottam a “Tárgyalás Mesterei: A Sikeres Befolyásolás Művészete” kurzusról, kíváncsi voltam, de egy kicsit szkeptikus. Nem gondoltam, hogy egy online kurzus képes lenne átadni azokat a finom kommunikációs technikákat és pszichológiát, amelyeket a sikeres tárgyalás igényel. De oh, milyen tévedés volt! Ez a kurzus teljesen felülmúlta az elvárásaimat, nem csak a tárgyalási technikák mélységével és sokszínűségével, hanem az igényességével és a különleges figyelemmel, amit minden részletre fordítottak. Meglepően hasznos volt a testtartás, öltözködés, és még az előkészületek lefedése is, ami teljes képet adott arról, hogy mire van szükség egy sikeres tárgyaláshoz. Az bónusz letölthető anyagok igazi csemegék, amik még tovább mélyítették a tanulási élményt. Nem gyakran találkozom olyan kurzussal, ami ennyire átfogóan és mégis könnyedén kezeli a témát. Bárki, aki szeretné fejleszteni tárgyalási készségeit, legyen szó üzleti megbeszélésekről vagy akár hétköznapi élethelyzetekről, nagy hasznát fogja venni ennek a kurzusnak. Tényleg minden, amit egy tárgyaláshoz tudni kell, és még több! Rita
User avatar
usera2472968047
5 months ago
Elkezdtem a ‘Befolyásolás Művészete’ kurzust, és azt kell mondjam, ez valami fantasztikus! Olyan, mintha egy új szemüveget kaptam volna, amivel teljesen másképp látom az embereket és a kommunikációt. A kurzus annyira egyszerű és közérthető, mégis hatalmas különbséget tesz abban, hogyan érzem magam a beszélgetésekben. Most már tudom, hogyan kell jól befolyásolni, anélkül, hogy rosszul esne. Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy hogyan lehetnél hatékonyabb és szeretnél jobban érvényesülni, ne keress tovább. Ez a kurzus neked való!
User avatar
user6bf01693485
5 months ago
Már régóta küzdöttem az önértékelésem és önbizalmam hiányával, amikor rátaláltam az "A Befolyásolás Művészete: Győzd meg a Világot, Győzd meg Magad!" című anyagra. A "Manipulációtól a Szabadságig" ajándék minikurzus különösen nagy hatással volt rám. Nem csupán felvértezett a manipulatív befolyásolás felismerésével és elkerülésével, hanem mélyrehatóan és gyakorlatiasan is segített az önismeret és önfejlesztés terén. Most már sokkal magabiztosabban érzem magam, és elindultam az önfejlesztés útján. Az anyag sokszínűsége, beleértve a testbeszéd, megjelenés és önkifejezés fontosságát, valóban megváltoztatta, hogyan kommunikálok és úgy érzem igazi változást hozott nekem! Mindenkinek ajánlom, akinek elege van abból , hogy nem elég magabiztos és gyakran érzi, hogy átnéznek rajta. Laci
FAQs
Milyen témaköröket érint a kurzus?
A kurzus számos témakört érint, többek között az etikai befolyásolást, személyiségprofilozást, testbeszéd értelmezését, tárgyalási technikákat, valamint az önbizalom és mentális erőnlét fejlesztését.
Mit fejleszthetek a kurzussal?
A kurzus segítségével fejlesztheted kommunikációs készségeidet, javíthatod önbizalmadat, és megtanulhatsz hatékony befolyásolási technikákat alkalmazni mind személyes, mind szakmai életben.
Hányszor kell megnézni a videókat a hatékony tanuláshoz?
A hatékony tanulás érdekében ajánlott a videókat legalább 2-5 alkalommal megnézni. ( Egyéni kondíció függvénye) Az ismétlés segít a tanultak megszilárdításában és mélyebb megértésében.
Mikor jön a következő része a kurzusnak?
A kurzus teljes tartalma azonnal elérhető a vásárlás után. Nincs várakozási idő, így saját tempódban haladhatsz a leckék között.
Van-e bónusz anyag a kurzushoz?
Igen, a kurzushoz tartozik egy exkluzív minikurzus és két letölthető PDF, amelyek segítenek a tanultak gyakorlati alkalmazásában és elmélyítésében.
About the seller
Company image
Manipul Academy
Life Hacks • Deals

5 reviews

A Manipul Academy Bemutatkozás: Üdvözlünk a Manipul Academy-nél, ahol az önfejlesztés nem csak egy cél, hanem egy izgalmas utazás is. Küldetésünk, hogy modern, szemléletes videókkal könnyűvé, hatékonyá és gyorsá tegyük a tanulást. Folyamatosan bővülő kurzuskínálatunkkal a befolyásolás minden aspektusát áttekintjük, legyen szó a mindennapi életről, hivatalos üzleti tárgyalásokról, családi kapcsolatokról vagy a munkahelyi légkör javításáról. Kurzusaink a testbeszéd, öltözködés, szóhasználat finomságaitól kezdve egészen a csajozási technikákig és a csábítás művészetéig terjednek. Minden tananyagunkat úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen a mai gyors tempójú világ követelményeinek, miközben mélyreható és gyakorlati tudást nyújtunk hallgatóink számára. A Manipul Academy-nél hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás és fejlődés kulcsfontosságú a személyes és szakmai sikerhez. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy újdonságokkal és frissített tartalmakkal rendszeresen előrukkoljunk, hogy hallgatóink mindig naprakészek legyenek a legújabb kommunikációs és befolyásolási technikák terén. Közösségünk tagjaként nem csak a legújabb tananyagokhoz férhetsz hozzá, hanem egy támogató és inspiráló közösség részese is lehetsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat és tanulhatsz másoktól. A Manipul Academy-nél azt valljuk, hogy az önfejlesztés egy életre szóló utazás, amelyen minden lépés számít. Csatlakozz hozzánk, és lépj be abba az izgalmas világba, ahol a kommunikáció és befolyásolás művészete a kezedben van. Tervezd meg saját sikerutadat a Manipul Academy segítségével!