Whop
1/3
Company Image
2/3
Company Image
3/3
Company Image

BitVantage

4.92
(2 reviews)

Crypto Algoritme Investing

Upgrade jouw crypto-investeringsstrategie met het BitVantage Pro-abonnement. Deze crypto trading tools bieden uitgebreide ondersteuning voor jouw investeringen. Krijg toegang tot trending altcoin-signalen, onze future-proof algoritmes. Waar je signalen krijgt onder andere voor BTC, ETH en 8 andere altcoins. Gebruik onze TPI om te anticiperen wat de aankomende trend in de markt zal zijn. Wij bieden geavanceerde diversificatie technieken toe om jouw crypto portfolio zo efficiënt mogelijk te laten investeren.

Word lid van onze actieve community op Discord, compleet met tutorials en ondersteuning voor uw investeringsreis. Ontdek het voordeel van slim, goed geïnformeerd beleggen in crypto voor slechts €49,99/maand of €499/jaar.

includes
Discord access icon

Discord access

💎BitVantage Pro

TradingView indicator icon

TradingView indicator

BTC Algo Pro

Features
🧭
Trendherkenning
Met behulp van onze TPI (Trend probability indicator) kunnen wij bekijken wat voor signalen er aan kunnen komen.
📱
BitVantage Discord
Toegang tot onze volledig ingerichte discord server. Met tutorials om je verder te helpen met investeren.
🤓
Modern Portfolio Technique
Je krijgt toegang tot onze portfolio diversificatie techniek zodat je altijd met de juiste hoeveelheden investeert
📈
Tradingview Access (PRO)
Invite link voor Bitvantage Algoritme op Tradingview
💰
Altcoin Signalen (PRO)
Toegang tot acht andere Altcoin signalen naast BTC en ETH. Toekomstige altcoins in Modern Portfolio ook inbegrepen!
🥇
Toekomstige Tools (PRO)
Alle toekomstige crypto algoritmes/tools zijn inbegrepen bij het Pro pakket.
Customer question & answers

Be the first to ask BitVantage a question. If answered, your question will show up here for future customers to see.

Customer reviews
4.92 out of 5
(2 reviews)
100%
0%
0%
0%
0%
User avatar
crackerwhacker.
14d ago
Absoluut geweldig. Ik was tot heden niet bekend met crypto, Door Bitvantage heb ik na hun tutorials zowel de kennis gekregen om het te snappen hoe het allemaal werkt, maar ook het geld verdiend om het de aankoop waar te maken. Met het volgen van de bot en het advies vanuit hun discord heb ik in de eerste dagen al meer dan 100 euro verdiend.
Purchased BitVantage Pro abonnement 1 month ago
User avatar
forevermirin94
1 month ago
Been using BitVantage for over a week now and it has been great! Lots of information is being shared in the Discord and sufficient support is available. Would highly recommend!
Purchased BitVantage Pro abonnement 2 months ago
FAQs
Werkt dit algoritme op elke crypto coin of alleen op Bitcoin?
Bitvantage bied dit algoritme aan voor Bitcoin. Maar voor Basic abonnementen krijg je ook nog signalen voor Ethereum via het Modern Portfolio. Pro abonnees krijgen daarbij ook nog 6 andere crypto assets.
Als ik alleen Bitcoin en Ethereum signalen wil volgen, zou ik dan het Pro abonnement moeten kopen?
Nee, het Pro abonnement is voor gebruikers die het algoritme ook live willen kunnen volgen via Tradingview. Dit abonnement is bedoeld voor traders die naast Bitcoin en Ethereum ook geïnteresseerd zijn in de volledige versie van de Modern Portfolio technique. Hier krijg je nog 6 Altcoins erbij waar je je portfolio in kan diversifiëren.
Zijn er refunds als ik niet tevreden ben?
Nee, zodra je een abonnement hebt afgesloten kan je het beste de eerstvolgende maand je abonnement annuleren. Wel hebben wij bij sommige pakket opties, free trial dagen zodat je onze services kunt uitproberen.
Hoe nauwkeurig is jullie systeem?
Ons algoritme heeft een nauwkeurigheid van 80-85%. Dit betekent dat als jij al onze signalen volgt, je er zeker van kan zijn dat je portfolio zal groeien.
Wat kan ik verwachten als ik jullie abonnement afsluit?
Wat wij brengen is een geheel ingerichte Discord server waar wij actief informatie over trades publiceren. Ook zul je toegang hebben tot nieuwe informatie over de crypto markt zo ben je altijd up to date voor de komende bull-run. Verder hebben we een tutorial sectie gemaakt zodat jij meteen kan beginnen met investeren.
About the seller
Company image
Bitvantage
Trading • Crypto

2 reviews

Het begon allemaal tijdens de bullrun van 2021. Herinner je je die opwindende tijd nog? De markt voor cryptocurrency was booming, maar niet alles was groene charts en zakken vullen. We hebben gezien hoe de markt in elkaar klapte en investeerders en traders hun vertrouwen en hun geld verloren. Maar wij, Ilker, Gijs en Sil, weigerden ons te laten ontmoedigen. We kwamen met een idee om dat vertrouwen in de markt weer terug te brengen. Dat in de vorm van een systeem die zorgt voor zekerheid van jouw crypto investeringen. En dat is gelukt! In de vorm van ons zelf gemaakte Bitvantage algoritme die 2 jaar lang gebacktest is voor optimalisatie.
Instagram
@bitvantage

You might also like

Company Image
Company Image
Company Image