Whop
1/7
Company Image
2/7
Company Image
3/7
Company Image
4/7
Company Image
5/7
Company Image
6/7
Company Image
7/7
Company Image

Cryptofolio Hungary

5
(9 reviews)

#crypto #bitcoin #kereskedés #befektetés #újmódszerek #seholmásholnemtalálodmeg #mentoráció #automatakereskedés #smartmoneyindikátor

🔥 Egyedül követni a piacot sosem könnyű. Sok a mozgó rész és több ezer coint kell figyelemmel kísérni. Így a chartok olvasása mellett figyelned kell a hírekre, a gazdaságra és a kripto világában bekövetkező egyéb fejleményekre is. Ezt az időt, energiát, pénzt megspóroljuk neked! Professzionális elemzőkből álló csapatunk következetesen figyeli a piacot, folyamatosan kutatva az új projekteket és lehetőségeket. A Cryptofolio Hungary mindig keresi a következő lehetőséget.

includes
Online course icon

Online course

CFH MM Tagság - SMC - 1, CFH MM Tagság - SMC - 2, CFH MM Tagság - SMC - 4, CFH MM Tagság - FX Tanfolyam 2, CFH MM Tagság - FX Tanfolyam 1, CFH MM TAGSÁG - SnD Tanfolyam, CFH MM Tagság - SMC 3, CFH - #1 Tanfolyam, WSBKING - SMC

TradingView icon

TradingView

TradingView

Telegram icon

Telegram

Telegram

Discord icon

Discord

Market Maker

Features
🤯
Automata Kereskedési Rendszer
Gyors és hatékony automatizált kereskedés a piacon, időt és pénzt takarít meg számodra. Cornix Botot használunk hozzá.
🤯
Smart Money Levels Indikátor
Az egész piac legjobbja! Ezt a tagjaink is megerősítik. 1 másodperc alatt látod azt, amit a profi kereskedők sem!
🤯
VIP Signalok
Binance & Kucoin Spot Tippek, Havi Altcoin Választásaink, Stream Tippek és még sok más....
🤯
13 külföldi csatorna
Spot + Futures $1500/hó értékben. Követheted velünk a legjobb külföldi csoportokat. INGYEN!
📊
Részletes Piaci Elemzések
Wall Street szintű makro és technikai elemzés minden nap! Olyan előnyöket adunk, amit senki más!
📹
Heti 3x Live Stream
Vezető Elemzőnk és kutatónk segít azonosítani a trendeket és előnyt kovácsolni a piacon a részletes meglátásaival.
🤝
Saját Mentor
Dedikáltan veled foglalkozó mentor, aki segít haladó szintre eljutni, vagy haladóból profit csinálni.
📚
100+ Oktató Csatorna
Oktatásunk minden témakört lefed, amire szükséged lehet kezdő/haladó/profiként.
Customer Q&A

Be the first to ask Cryptofolio Hungary a question. If answered, your question will show up here for future customers to see.

Customer reviews
5 out of 5
(9 reviews)
100%
0%
0%
0%
0%
User avatar
liodan
9d ago
Hosszan: Szerencsésnek mondhatom magamat, mert én már a crypto kereskedési pályám legelején rátaláltam a CFH-re és nem buktam felesleges pénzt+időt más lehúzós helyeken. A csapat olyan konkrét tudással segít, amire befektetőként vagy kereskedőként egyaránt szüksége van az embernek. Továbbá profi eszközöket adnak a kereskedéshez (indikátorok, cikkek, figyelmeztetések, autotrade, live stb..). Sok élő streamen jelen voltam és el kell mondjam, az amit WSB King nyújt át ezekben az adásokban (meg minden más felületen nyújtott írásával), az valami elképesztő. Olyan átfogó piaci elemzést oszt meg a tagokkal hetente többször is, hogy nekem nincs szükségem egyáltalán nemzetközi híreket olvasni, vagy arra figyelni, hogy éppen hogyan ráncolja a szemöldökét Powell és hogy ez mit jelent a piacra nézve. A csapat többi mentora is hatalmas hozzáértéssel nyújt segítséget. Mindezt alázattal, nem néznek le azért, mert te most kezdted és semmi másért sem. Ezek mellet az is nagy segítség, amikor megismered egy másik tag sikerének titkát, vagy éppen a bukásának történetét. Én megvettem a Masterclass csomagot, (ami mellé még járt vagy 15 könyv meg MarketMaker extrák) amiben minden szükséges információ benne van, ha 0-ról szeretnéd elkezdeni a Cryptozást, de haladóknak is ajánlom, mert biztos hogy van benne olyan, amit nem tudsz és javítod vele a sikeres kereskedéseid arányát. Hamarosan vonok be még tőkét a kereskedéseimbe és az lesz az első, hogy igénybe veszem a többi szolgáltatást és eszközt! Röviden, amiben szerintem a CFH segít: - Globális, átfogó fundamentális piaci elemzés a legkomolyabb szinten - Technikai elemzés profi szinten, profi indikátorokkal - Support a saját kereskedéseidhez - Jó kockázat kezelési rendszer - Nagyon jó ALT ajánlások akár gyors profitokhoz - Mentorok és közösség - Függetlenség a munkáltatódtól, a partnereidtől, még jobb esetben anyagi 🙂 Minden eszközt megkap az ember, amire szüksége van a pénz csináláshoz. 6 hónap után nyugodt szívvel mondhatom, hogy 100%-ban megbízhatóak, azon dolgoznak minden nap, hogy a legjobbat adják. Kiknek ajánlom? Mindenkinek, aki pénzből pénzt szeretne csinálni. Segítséget kapsz befektetőként is, ha nem akarsz vele foglalkozni sokat. Őszintén nem is értem, hogy miért éri meg másokat istápolni ennyi pénzért. De nem is akarok ezen gondolkodni. Egy lehetőségnek fogom fel az életben, amit ez a néhány jó szándékú ember tesz. És ha már ez egy publikus vélemény, akkor had adjak egy tanácsot: ha bizonytalan vagy akkor inkább csak figyelj, legalábbis az elején, mert ebben a „játékban” az emberek több mint 90% bukik, de itt lehetőséget kapsz csatlakozni ahhoz a pár százalékhoz, akik nyugodtan alszanak és tudják mit csinálnak. Ha kérdésed van, tedd fel, kérdezz a publikus csevegőn vagy akár WSB Kingtől. Egyébként meg ki kell próbálni egy hónapot és megtapasztalhatsz mindent magad.
User avatar
cryptofolio
13d ago
Két és fél éve a csoport előfizetője vagyok, ezért úgy gondoltam itt az ideje megosztani a véleményem. Nekem ezek a tapasztalataim :Nagyon tetszik nekem hogy minden össze van foglalva, rendszerezve van, ha valaki most csöppen bele a kriptovaluták világába akkor bátran ajánlom neki az előfizetést, mivel ebben a csoportban elsősorban az oktatásra összpontosítanak, itt segítenek felgyorsítani a tanulási folyamatot de az időt és az energiát attól függetlenül neked kell bele tenni. Nagyon tetszik e mellett hogy rengeteg bot van például, a külföldi csoportok. A folyamatos streamek is nagyon informatívak és sokat lehet ott is tanulni. WSBKing munkája szerintem kiemelkedő nemcsak itthon hanem nemzetközileg is, napi szinten többször tájékoztat minket a jelenlegi piaci helyzetről és a fontos hírekről. Számtalanszor volt olyan is hogy a hajnali órákban tett fel nekünk youtube videót, hogy ezzel is segítsen. A vezetőség munkája nagyon profi, örülök hogy rátaláltam erre a csoportra
User avatar
dagobertba
1 month ago
Rengeteg hasznos információ! Super!
FAQs
Nagyon kevés az időm. Tudok Profitálni?
Automata kereskedésünkkel nincs semmi dolgod, mint hátradölni és élvezni a profitot. 10 percet igényel a beállítása. Ennyi.
Kezdő Vagyok. Megéri nekem?
Ha kezdő vagy, akkor mindenképp! Egyedül jóval több pénzt és időt veszítesz! Segítünk mindenben és hamar egy haladó/profi szintre juttatunk. Legalább is jóval hamarabb, mint te magad tudnál!
Haladó/Profi vagyok. Megéri nekem?
Válaszunk egyszerűen igen. Nem csak egy profi csapatot kapsz segítségül, hanem garantáltan olyan dolgokat tanítunk meg, amit még biztosan nem tudtál! Olyan tudást adunk át, amivel eddig sehol nem találkozhattál nyílvánosan! Emellet passzívan élvezheted az automata kereskedésünket, elemzéseinket, meglátásainkat, ajánlásainkat.
Mennyi pénzt tudok keresni?
Ha rászánod az időt és energiát, akkor képes leszel profitálni magad is viszonylag hamar. Ellenkező esetben ott van az automata kereskedésünk, amivel havi 10% tőkére vetített profitot érhetsz el. Ez évi 100%+-t jelent. Más pénzt veszített medvepiacon, mi megdupláztuk a tagjaink tőkéjét.
Miért csatlakozzak az előfizetőkhöz.
Egyszerűen azért, mert olyan szolgáltatást nyújtunk, ami eddig intézményieknek volt elérhető. Wall Street szintű elemzések, automata kereskedés és oktatás. Ez 30 év tudása. Szeretnél 30 évet spórolni?
About the seller
Company image
Cryptofolio Hungary
Trading • Crypto

9 reviews

Ez az első magyar közösség, amely magas színvonalú, intézményi oktatást kínál a pénzügyi kereskedésben. De nem csak az oktatásban vagyunk erősek, hiszen rendszerünkkel automatizált kereskedést is lehetővé teszünk számodra. A Cryptofolio Hungary csapatának tagjaként olyan exkluzív előnyökhöz jutsz hozzá, amiket korábban csak a Wall Street elitje élvezhetett. 2023-ban a legjobbak között voltunk, a legnagyobb húzóágazatokat találtuk meg és a medvepiac utáni piacot is sikeresen túlteljesítettük. Csatlakozz hozzánk, és te is részesülj ebben a sikeres közösségben! 🚀💼📈
YouTube
YouTube