Whop
1/7
Company Image
2/7
Company Image
3/7
Company Image
4/7
Company Image
5/7
Company Image
6/7
Company Image
7/7
Company Image

Cryptofolio Hungary

4.97
(6 reviews)

#crypto #bitcoin #kereskedés #befektetés #újmódszerek #seholmásholnemtalálodmeg #mentoráció #automatakereskedés #smartmoneyindikátor

🔥 Egyedül követni a piacot sosem könnyű. Sok a mozgó rész és több ezer coint kell figyelemmel kísérni. Így a chartok olvasása mellett figyelned kell a hírekre, a gazdaságra és a kripto világában bekövetkező egyéb fejleményekre is. Ezt az időt, energiát, pénzt megspóroljuk neked! Professzionális elemzőkből álló csapatunk következetesen figyeli a piacot, folyamatosan kutatva az új projekteket és lehetőségeket. A Cryptofolio Hungary mindig keresi a következő lehetőséget.

includes
Discord access icon

Discord access

Market Maker

TradingView indicator icon

TradingView indicator

CFHMC Smart Money levels, CFHMC - Inside Bar, CFHMC - Watermark, CFH SMC - STRUKTÚRA SEGÍTŐ

Telegram access icon

Telegram access

CFH I RI Kereskedői Csoport, CFH I SB Kereskedői Csoport, CFH I CC Kereskedői Csoport, CFH I BW Kereskedői Csoport

Online course icon

Online course

CFH MM Tagság - SMC - 1, CFH MM Tagság - SMC - 2, CFH MM Tagság - SMC - 4, CFH MM Tagság - FX Tanfolyam 2, CFH MM Tagság - FX Tanfolyam 1, CFH MM TAGSÁG - SnD Tanfolyam, CFH MM Tagság - SMC 3, CFH - #1 Tanfolyam, WSBKING - SMC

Features
🤯
Automata Kereskedési Rendszer
Gyors és hatékony automatizált kereskedés a piacon, időt és pénzt takarít meg számodra. Cornix Botot használunk hozzá.
🤯
Smart Money Levels Indikátor
Az egész piac legjobbja! Ezt a tagjaink is megerősítik. 1 másodperc alatt látod azt, amit a profi kereskedők sem!
🤯
VIP Signalok
Binance & Kucoin Spot Tippek, Havi Altcoin Választásaink, Stream Tippek és még sok más....
🤯
13 külföldi csatorna
Spot + Futures $1500/hó értékben. Követheted velünk a legjobb külföldi csoportokat. INGYEN!
📊
Részletes Piaci Elemzések
Wall Street szintű makro és technikai elemzés minden nap! Olyan előnyöket adunk, amit senki más!
📹
Heti 3x Live Stream
Vezető Elemzőnk és kutatónk segít azonosítani a trendeket és előnyt kovácsolni a piacon a részletes meglátásaival.
🤝
Saját Mentor
Dedikáltan veled foglalkozó mentor, aki segít haladó szintre eljutni, vagy haladóból profit csinálni.
📚
100+ Oktató Csatorna
Oktatásunk minden témakört lefed, amire szükséged lehet kezdő/haladó/profiként.
Customer question & answers

Be the first to ask Cryptofolio Hungary a question. If answered, your question will show up here for future customers to see.

Customer reviews
4.97 out of 5
(6 reviews)
100%
0%
0%
0%
0%
User avatar
LucS#8585
4 months ago
Amikor először csatlakoztam a Cryptofolio Discord csoportjához, nem is sejtettem, milyen mélyreható változásokon megyek majd keresztül. Az automata kereskedési rendszer nem csak időt, de sok felesleges stresszt is megtakarított számomra. A saját mentorom pedig mindig ott volt, hogy segítsen és irányt mutasson. Az SM levels indikátor pedig egyszerűen pótolhatatlan a napi kereskedéseim során. A VIP kutatások és signalok kombinációjával pedig mindig naprakész információkkal rendelkezem. De ami igazán lenyűgözött, az a közösség és a folyamatos támogatás. A 24/7 chat támogatás és a heti három live stream lehetővé tette, hogy gyorsan fejlődjek és mindig naprakész legyek.
Purchased Market Maker - Bankkártya 4 months ago
User avatar
ChamaloGaming#3636
4 months ago
A Cryptofolio VIP csomagja egyszerűen átformálta a kereskedési stratégiámat. Az automata kereskedés és a saját indikátorom kombinációjával sokkal magabiztosabban lépek a piacra.
Purchased Market Maker - Bankkártya 4 months ago
User avatar
userb8ea1663939
4 months ago
A Cryptofolio Discord csatornája egy igazi kincsesbánya! A közösség aktív és segítőkész, így mindig van, akitől tanulhatok vagy akivel megoszthatom a gondolataimat. Az előfizetési csomag pedig még tovább emeli az élményt, mivel hozzáférést biztosít exkluzív tartalmakhoz és elemzésekhez. Már az első hónapban megtérült az előfizetés díja a kapott információk által.
Purchased Market Maker - Bankkártya 4 months ago
FAQs
Nagyon kevés az időm. Tudok Profitálni?
Automata kereskedésünkkel nincs semmi dolgod, mint hátradölni és élvezni a profitot. 10 percet igényel a beállítása. Ennyi.
Kezdő Vagyok. Megéri nekem?
Ha kezdő vagy, akkor mindenképp! Egyedül jóval több pénzt és időt veszítesz! Segítünk mindenben és hamar egy haladó/profi szintre juttatunk. Legalább is jóval hamarabb, mint te magad tudnál!
Haladó/Profi vagyok. Megéri nekem?
Válaszunk egyszerűen igen. Nem csak egy profi csapatot kapsz segítségül, hanem garantáltan olyan dolgokat tanítunk meg, amit még biztosan nem tudtál! Olyan tudást adunk át, amivel eddig sehol nem találkozhattál nyílvánosan! Emellet passzívan élvezheted az automata kereskedésünket, elemzéseinket, meglátásainkat, ajánlásainkat.
Mennyi pénzt tudok keresni?
Ha rászánod az időt és energiát, akkor képes leszel profitálni magad is viszonylag hamar. Ellenkező esetben ott van az automata kereskedésünk, amivel havi 10% tőkére vetített profitot érhetsz el. Ez évi 100%+-t jelent. Más pénzt veszített medvepiacon, mi megdupláztuk a tagjaink tőkéjét.
Miért csatlakozzak az előfizetőkhöz.
Egyszerűen azért, mert olyan szolgáltatást nyújtunk, ami eddig intézményieknek volt elérhető. Wall Street szintű elemzések, automata kereskedés és oktatás. Ez 30 év tudása. Szeretnél 30 évet spórolni?
About the seller
Company image
Cryptofolio Hungary
Trading • Crypto

6 reviews

Ez az első magyar közösség, amely magas színvonalú, intézményi oktatást kínál a pénzügyi kereskedésben. De nem csak az oktatásban vagyunk erősek, hiszen rendszerünkkel automatizált kereskedést is lehetővé teszünk számodra. A Cryptofolio Hungary csapatának tagjaként olyan exkluzív előnyökhöz jutsz hozzá, amiket korábban csak a Wall Street elitje élvezhetett. 2023-ban a legjobbak között voltunk, a legnagyobb húzóágazatokat találtuk meg és a medvepiac utáni piacot is sikeresen túlteljesítettük. Csatlakozz hozzánk, és te is részesülj ebben a sikeres közösségben! 🚀💼📈
YouTube
YouTube