Whop
1/1
Company Image

Agency Cartel

4.97
(36 reviews)

Start your own profitable agency.

Fă bani online prin cea mai bună metodă – o agenție.

Să începi o agenție de digital marketing poate fi dificil, mai ales dacă o faci singur…

Noi te ajutăm să o faci mai ușor, mai rapid, mai puțin stresant și mult mai distractiv.

ZERO BS 💩 💯 REZULTATE - la Agency Cartel, obiectivul nostru #1 este să generăm rezultate… și o facem foarte bine.

  • #1 - În doar 12 luni, echipa noastră a construit cele mai mari comunități online din România 🇷🇴 despre Online Money.

  • 5X - Un începător are de cel puțin 5 ori rezultate mai bune dacă lucrează cu un mentor/coach și se află în mediul potrivit de creștere.

  • 14 ZILE - În medie, un membru Agency Cartel generează primii bani după doar 14 zile de la accesarea.

Ce beneficii primesti in AGENCY CARTEL - Toate resursele de care ai nevoie pentru a începe propria agenție de succes, într-un singur loc.

🔐 Comunitate Privată - Știi cum se spune: “Your network is your networth”. Agency Cartel este locul ideal de Networking.

🏆 Industry Experts - Vei avea acces la experți din multiple industrii pe care îi vei putea întâlni exclusiv în comunitatea noastră.

🎥 Training Video - Training video pas cu pas despre cum să începi o agenție de la zero și să faci primii tăi $10,000 online în timp record.

🎙️ Coaching & LIVE Q&As - Vei primi răspunsuri la cele mai chinuitoare obstacole și vei putea interacționa în direct cu mentorii noștri.

**🤝🏻 Asistență Premium - **Fiecare membru din Agency Cartel dispune de un Accountability Coach la dispoziția lui 24/7

📑 Plug-n-Plays - Îți eliminăm complet stresul construirii unui website, a reclamelor și a funnel-urilor. Primești totul deja făcut.

🛩️ Private Masterminds - Acces la evenimente private de Mastermind la cel mai înalt cu invitați speciali și activități distractive.

💰 The Vault - Contracte, scripturi de vânzare și strategii copy & paste, aici vei găsi toate resursele pentru o afacere online de succes.

Accesează comunitatea #1 din România în care vei învăța cum să faci $1,000-$10,000/lună online ca începător fără experiență anterioară.

includes
Files icon

Files

Files

Online course icon

Online course

Agency Cartel Starter

Customer Q&A

Be the first to ask Agency Cartel a question. If answered, your question will show up here for future customers to see.

Customer reviews
4.97 out of 5
(36 reviews)
97%
3%
0%
0%
0%
User avatar
anubis#2002
1 year ago
top
User avatar
🦍🥊❄🐃SerbanAndrei|CopywritingGod#1699
1 year ago
Foarte frumos, recommand!
User avatar
Zeby#5910
1 year ago
The best community!
FAQs
“Trebuie să am 18 ani pentru a începe?“
Cu cât începi mai devreme cu atât mai bine pentru tine. Asta înseamnă că nu avem o limită minimă de vârstă. Avem în schimb studenți de 12 ani care fac o treabă minunată!
"Nu știu cum să găsesc clienți..."
Agency Cartel acoperă fiecare aspect al procesului de găsire a clienților: de la tipul de afacere cu care vei lucra, găsirea acestora, obținerea de informații de contact, comunicare, vânzări și multe altele.
“Îmi pot opri subscripția?“
Ai libertate totală asupra abonamentului tău. Dacă decizi că vrei să întrerupi subscripția, tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la support@agencycartel.io în care să soliciți acest lucru. Vei continua să ai acces la platformă până la finalul lunii pe care ai achitat-o deja.
About the seller
Company image
Agency Cartel
Business • Marketing

36 reviews

Learn From A 7-Figure Agency Owner. Agency Cartel is the #1 community for beginners that want to start a successful & profitable social media marketing agency. We DO NOT teach fluff and outdated ways to build an agency. We have +1,000 members with REAL results that generated over $300,000 in the last 5 months. Joining Agency Cartel will give you access to: Full step-by-step video training on how to build a $10k/month agency 🎥 Exclusive community 🔐 Copy & Paste Strategies 📑 Weekly Coaching Calls 🎙️ 24/7 Support 🤝🏻 See you inside.
Instagram
@raresgaitan
YouTube
YouTube

You might also like