Whop
1/3
Company Image
2/3
Company Image
3/3
Company Image

FlipForce

4.94
(48 reviews)

FlipForce - Danmarks Førende Reselling Kursus⚡

Velkommen til Danmarks førende reselling kursus "FlipForce".

Dedikeret til den iværksætter med store ambitioner giver FlipForce dig alt den viden og erfaring inden for reselling, du har brug for for at nå til det næste niveau. Du vil blive mødt af vores verdensklasse team, der altid vil være klar på at eskalerer din resell forretning til et nyt niveau. Med vores omfattende læringsmateriale og dybdegående hjælp deler vi vores viden 100% transparent.

Vi tager dig med bag kulissen og lærer dig alt, hvad der er at vide inden for resell verdenen. Med vores dybdegående læringsmateriale på over 50 sider vil du få adgang til alt fra, hvordan du går viralt på TikTok, til forbedring af online salg, alt fra annoncering til en æstetisk salgsplatform.

FlipForce er ikke bare et kursus, det er et eksklusivt fællesskab, hvor medlemmer deler meninger, giver tips og deler deres erfaringer. Du vil blive en del af et kæmpe forum fyldt med andre med præcis de samme ambitioner som dig selv - at tjene penge. Få et gratis indblik i dele af vores features nedenfor.

Tilslut dig Danmarks førende resell kursus i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en fremtid, du er stolt af.

CVR: 44851806 - JDH Danmark ApS

OBS: For at indgå et forløb hos FlipForce er det påkrævet, at du er minimum 15 år eller derover. Er du under 18 år gammel, er forældresamtykke påkrævet.

includes
Discord icon

Discord

Paid Member

Help Desk icon

Help Desk

Tickets

Affiliate Links icon

Affiliate Links

Samarbejdspartnere

Features
👑
Verdensklasse Fælleskab
Få adgang til Danmarks største fælleskab af unge resellere, hvor sparring, iværksætteri og fælleskab mødes i et forum.
🧱
Danmarks Bedste Brick Flips
Brick Flips - Vejen Til Succes. FlipForce, kendt for Danmarks Bedste Flips. Vi bestræber os på 5-10 daglige Flips.
💰
Trending Listen
Bliv ekspert i at disponere dine penge korrekt, få indsigt i markedets nuværende trends med vores altid opdaterede liste
📕
Dybdegående Guides
Få adgang til vores brede læringsmateriale. Lær alt fra hvordan du går viralt på TikTok til maksimering af dine salg.
🌆
Instore Information
Forestil dig at være et skridt foran konkurrenterne? Med vores tips dominerer FlipForce medlemmer altid instore drops!
📲
24/7 Support
Vores verdensklasse support, klar til at assistere dig 24/7 med alle dine spørgsmål, fortvivlsomheder og problemer.
📆
Early Release Information
Få dyb indsigt i kommende releases, vær et skridt foran alle. Planlæg dine træk og øg dine chancer for succes markant!
Customer Q&A
Q: Kan man starte med ingen viden omkring reselling?
A: Ja, det kan man sagtens. Vi er mange erfarne inde i gruppen som kan hjælpe dig godt på vej.
Asked on Sep 27, 2023
Q: Kan man melde sig ud af serveren når man vil?
A: Ja, du kan altid opsige medlemskabet hvis det er ønsket.
Asked on Oct 14, 2023
Q: fortæller, hvor man kan sælge tingene henne?
A: Ja, det gør vi. Vi har bl.a. flere guides til hvordan man bedst muligt sælger over diverse platforme.
Asked on Oct 16, 2023
Q: hvor mange penge skal man bruge for at starte efter at man har subscribet
A: Godt du spørger, du kan starte kun 1000kr men jo mere du har til rådighed jo bedre er det.
Asked on Nov 7, 2023
Customer reviews
4.94 out of 5
(48 reviews)
96%
2%
2%
0%
0%
User avatar
hjskole.dk
3 months ago
Jeg har været medlem hos Flipforce siden åbningsdag. Allerede efter 1 uge, kunne jeg se det ville tage fart, så jeg forlængede mit medlemskab. Det gik fremragende, og tjente mit medlemskab hjem x10. Da de hævede prisen til 195,- blev jeg usikker, og derfor meldte jeg mig ud. Kan ligeså godt sige at det var den dårligste beslutning jeg har taget på min resell-rejse. Jeg lå inde med en omsætning på 1,700dkk, og et overskud på 260dkk uden FlipForce. Jeg skrev lidt sammen med deres professionelle support team, og Simon /scandikicks ( 1/3 ejer) tog mig under armen og tilbød mig en plads hos Team FlipForce. Det er til dato, den bedste beslutning og ting der er sket for mig på min rejse. Jeg gik fra 500-1000dkk i overskud om måneden, til nu at tjene 8000-10000dkk hver måned, ved hjælp af FlipForce’s stærke og troværdige brick-flips, og informationer samt. Guides. Jeg må selvfølgelig ikke glemme, også at takke det vanvittige community vi har os herinde! Det var min personlige anmeldelse, og oplevese hos flipforce, og håber i andre kan relatere🙌 - Thomas / hjkicks
User avatar
keb2600#2987
3 months ago
Jeg har været en del af flipforce siden slut december og startede min reselling rejse i start januar. Jeg havde ikke særlig meget styr på hvordan jeg startede eller nogen basal viden indenfor reselling, men det fik Flipforce ændret på. Det er en fantastisk gruppe med et rigtig godt fællesskab. Alle er engagerede og vil hjælpe hinanden. Du får altid hurtigt svar hvis du har nogen spørgsmål og generelt set er det bare en fed gruppe at være medlem af. Det fuldstændig ligemeget om du nybegynder (som jeg var) eller om du har erfaring inde for reselling, gruppen kan stadig gavne dig. Jeg startede med at investere 5000kr i det selvom jeg var lidt tvivlsom og det gik langsomt til at starte med, men endte dog min første måned med lidt over 1000kr i profit. Siden da har jeg fået meget mere erfaring og hjælp som har overrasket mig positivt. Jeg har haft en rigtig hurtigt og god udvikling. På blot 3 måneder er jeg gået fra at vide ingenting om reselling til at tjene mere end min månedsløn på arbejde. Marts har været en fantastisk måned med næsten 5k i profit. Og jeg stopper ikke her, der kun en vej og det er fremad📈 Jeg står til at skulle blive CVR-registreret her lige om lidt og ser en spændende fremtid i møde. Det kunne ikke have været sket uden Flipforce, ejerne, deres team og den super fede community. Tak til Flipforce
User avatar
jonamoney_97399
4 months ago
jeg har nu været flipforce medlem i snart en måned. Jeg var ret bange for at joine gruppen i starten, da jeg beundrede om det hele var scam. Jeg endte med at satse og så joine. Da jeg tilmeldte mig, åbnede der sig en hel ny verden med vandvittige profitable links til sko og tøj. Jeg tog chancen og bestilte hjem for ca. 2500,- inden for en uge. Der sker en masse aktivitet på min trendsales og regner med meget snart at få det solgt. Hvis bare man ligger tid og interesse i det, så vil jeg love der for at det kun kan gå fremad. Selvom jeg ikke har solgt noget endnu, har jeg lært sindssygt meget om at reselle og det er 100% noget jeg kan tage med videre i livet. Jeg ser frem til de næste måneder med flipforce og regner med at kunne have tjent en god sjat til sommer:)
FAQs
Kan jeg opsige medlemskab når som helst?
Ja, du kan opsige dit medlemskab når som helst.
Hvorfor er FlipForce-medlemskabet et must-have?
Sneaker-gamet er ikke længere, hvad det plejede at være. Alt bliver udsolgt på få sekunder. Med de mange forskellige værktøjer som FlipForce tilbyder gør vi det lettere at få sneakers og hjælper dig med at skaffe de mest eftertragtede sneakers og meget mere.
Kan man starte med ingen viden omkring reselling?
Ja, du kan starte uden nogen viden om videresalg. Vores medlemskab er designet til at hjælpe selv begyndere med at lære alt, hvad der er nødvendigt inden for reselling af sneakers. Vi har værktøjerne til at bringe dig succes inden for videresalg af sneakers og tøj.
Kan man book møder og få hjælp til diverse ting?
Ja, vi tilbyder muligheden for at booke møder og yder hjælp med forskellige emner. Vores mål er at støtte medlemmerne og sikre, at de har den nødvendige vejledning og assistance for at opnå succes inden for sneaker-resell.
Hvad er det anbefalede startbeløb efter at have tilmeldt sig?
Et større startkapital åbner op for flere muligheder. Ikke desto mindre har vi i vores fællesskab set medlemmer igangsætte deres resell-eventyr med så lidt som 1000-2000 kr.
About the seller
Company image
FlipForce
Reselling • Sneakers

48 reviews

Velkommen til Danmarks førende reselling kursus "FlipForce". Dedikeret til den iværksætter med store ambitioner giver FlipForce dig alt den viden og erfaring inden for reselling, du har brug for for at nå til det næste niveau. Du vil blive mødt af vores verdensklasse team, der altid vil være klar på at eskalerer din resell forretning til et nyt niveau. Med vores omfattende læringsmateriale og dybdegående hjælp deler vi vores viden 100 % transparent. Vi tager dig med bag kulissen og lærer dig alt, hvad der er at vide inden for resell verdenen. Med vores dybdegående læringsmateriale på over 50 sider vil du få adgang til alt fra, hvordan du går viralt på TikTok, til forbedring af online salg, alt fra annoncering til en æstetisk salgsplatform. Du vil blive en del af vores fællesskab med andre som har samme passion som dig, et eksklusivt fællesskab, hvor medlemmer deler meninger, giver tips og deler deres erfaringer. Du bliver en del af et kæmpe forum fyldt med andre med præcis de samme ambitioner som dig selv - at tjene penge. Få et gratis indblik i dele af vores features nedenfor. Tilslut dig Danmarks førende resell kursus i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en fremtid, du er stolt af. FlipForce - Din vej til succes inden for reselling!⚡
Instagram
@flipforce.dk

You might also like